Huisvesting Buitenlandse Werknemers

Huisvesting voor buitenlandse werknemers regelen is een tijdrovende klus. En het is niet eenvoudig, want er gelden veel wetten en eisen. Logisch dat er een heleboel vragen op u afkomen.

  • Waar vind ik geschikte woonruimte?
  • Voldoet deze aan de eisen?
  • Wie richt de woning in?

Bij het huisvesten van uw buitenlandse werknemers staat u hier misschien niet altijd bij stil. Daarom is het verstandig een professional in te schakelen: TopCare Woningen. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Dan kunt u doen waar u goed in bent: werknemers en werkgevers aan elkaar koppelen.

U zoekt huisvesting voor uw buitenlandse werknemers

SNF gecertificeerd

In ons aanbod vindt u woningen in de regio’s Brabant, Limburg en in de grensstreek van Noordrijn-Westfalen. Alle woningen zijn gekeurd en voldoen aan de SNF-normering. Zo weet u zeker dat de woning voor uw medewerkers voldoen aan de eisen op het gebied van ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, informatievoorziening en brandveiligheid.

Zit de ideale woning voor uw buitenlandse werknemers er niet tussen? Dan gaan we graag voor u op zoek. Dankzij ons uitgebreide netwerk is de kans groot dat wij u snel kunnen helpen.

De kosten voor huisvesting

Voor de huisvesting van uw buitenlandse personeel betaalt u een vast bedrag per werknemer. Voor dit bedrag regelen we alles:

  • Geschikte woonruimte
  • Waterdichte contracten
  • Alle noodzakelijke woonverzekeringen

Wilt u weten of we een geschikte woonruimte kunnen bieden voor uw buitenlandse werknemers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Een greep uit ons huidige aanbod

 

Nettetal
Nettetal15 slaapkamersMeer info