Woonruimte verhuren

Wanneer u een woning bezit die u zelf niet bewoont, kunt u daar een mooi rendement mee behalen door uw woning te verhuren. Maar hoe doet u dat, zonder dat u zich druk hoeft te maken over allerlei randzaken? Door een ervaren professional in te schakelen: TopCare Woningen. Zodat u een toprendement behaalt, zonder zorgen.

 

Woningverhuur is een vak

Wanneer u uw woning verhuurt, krijgt u te maken met allerlei wetten en regels. Van gemeente, provincie en de landelijke overheid. Daarnaast heeft u als verhuurder allerlei verantwoordelijkheden, zoals het onderhoud aan de woning.

Wanneer u TopCare Woningen inschakelt, nemen wij u dat allemaal uit handen. Van het inrichten van de woning tot het uitvoeren van reparaties, van het onderhandelen over de verhuur tot het opleveren na einde contract: u heeft er geen omkijken naar.

Huisvesting buitenlandse arbeiders

U kunt u woning verhuren aan een particulier. Alleen is die vaak niet bereid om een al te hoge huurprijs te betalen. Terwijl er steeds meer buitenlandse arbeidskrachten op zoek zijn naar woonruimte. Werkgevers in met name de agrarische en logistieke sector maken graag gebruik van deze hardwerkende arbeidskrachten, vaak zonder vast woonadres. En niet iedere werkgever kan dat op zijn bedrijfsterrein verzorgen. Juist daar spelen wij op in. In overleg met u en uw gemeente verzorgen wij de verhuur van uw woning, rekening houdend met de geldende wet- en regelgeving. Waardoor u een hogere huuropbrengst kunt realiseren.

 

Flexibel en toch zekerheid

Wilt u flexibel zijn met de verhuur van uw woning, bijvoorbeeld omdat uw woning nog niet verkocht is? Dan kiest u waarschijnlijk liever voor een korte verhuurperiode. Alleen bestaat dan het risico dat u steeds weer moet onderhandelen. Bent u op zoek naar stabiele huurinkomsten, dan kunt u beter kiezen voor een langere periode. Het nadeel daarvan is dat u er niet zomaar vanaf kunt.

Maar wat als u het beste van deze twee opties kunt combineren? Dus een langdurige overeenkomst met de mogelijkheid om tussentijds te beëindigen. Waarbij het einde van de huur goed geregeld is? Dat kan, wanneer u uw woning verhuurt via TopCare Woningen. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 tot 3 maanden en garanderen u dat de huurder na einde contract gegarandeerd uw woning verlaat. Win-win dus!

 

Onze werkwijze

 • Wij bepalen of uw woning geschikt is. Zo niet, adviseren wij welke aanpassingen nodig zijn.
 • In onze database zoeken we of er vraag is naar huisvesting in uw regio.
 • Wanneer dat het geval is, huren wij uw woning.
 • Als u dat wilt, meubileren wij uw woning op onze kosten.
 • Wij regelen alle contracten en controleren of bestaande (woon)verzekeringen voldoen.
 • Regelmatig houden wij toezicht op uw woning, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Uw voordelen

 • Een hoger rendement op uw vastgoed.
 • 100% garantie dat u de huurgelden ontvangt!
 • Legale huisvesting.
 • Heldere contracten, geen kleine lettertjes!
 • Flexibele looptijd met korte opzegtermijn
 • Geen zorgen, wij kunnen alles regelen voor u!

Staat u open om uw woning te verhuren voor het huisvesten van buitenlandse arbeiders? Wilt u de hoogst mogelijke huuropbrengst zonder risico’s en zorgen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op en wij informeren u verder.