Over ons

TopCare Woningen BV is ontstaan uit de behoefte van Helleborus Kwekerij René Boers BV die buitenlandse werknemers diende te huisvesten. De bedrijfswoning van de eigenaar bleek een geschikt pand te zijn om deze arbeiders te huisvesten. Het was een hele klus om alle vergunningen rond te krijgen, zodat de arbeiders legaal kunnen verblijven in deze woning.

René Boers, Jan Boers en Marcel Palmen hebben zich verdiept in de regels, verplichtingen, eisen, vergunningen, verzekeringen etc. die horen bij het huisvesten van arbeidsmigranten en deze verschillen vaak ook nog eens per gemeente. Samen met een juridisch team zijn alle valkuilen onderzocht en bekeken.

Deze kennis en ervaringen hebben we verenigd in een nieuw bedrijf “TopCare Woningen BV”. In de praktijk blijkt dat veel buitenlandse (seizoens)arbeiders niet legaal gehuisvest zijn. TopCare huisvest buitenlandse arbeiders LEGAAL in huurwoningen. Particulieren die hun woning willen verhuren kunnen er 100% op vertrouwen dat hun woning legaal en zonder zorgen wordt verhuurd, tegen de best mogelijke huurprijs en met 100% betaalgarantie!