Over ons

TopCare Woningen BV is ontstaan uit de behoefte van Helleborus Kwekerij René Boers BV die buitenlandse werknemers diende te huisvesten. De bedrijfswoning van de eigenaar bleek een geschikt pand te zijn om deze arbeiders te huisvesten. Het was een hele klus om alle vergunningen rond te krijgen, zodat de arbeiders volgens SNF norm kunnen verblijven in deze woning.

René Boers en Marcel Palmen hebben zich verdiept in de regels, verplichtingen, eisen, vergunningen, verzekeringen etc. die horen bij het huisvesten van arbeidsmigranten en deze verschillen vaak ook nog eens per gemeente. Samen met een juridisch team zijn alle valkuilen onderzocht en bekeken.

Deze kennis en ervaringen hebben we verenigd in een nieuw bedrijf “TopCare Woningen BV”. In de praktijk blijkt dat veel buitenlandse (seizoens)arbeiders niet volgens SNF norm gehuisvest zijn. TopCare huisvest buitenlandse arbeiders volgens deze norm in huurwoningen. Particulieren die hun woning willen verhuren kunnen er 100% op vertrouwen dat hun zonder zorgen wordt verhuurd, tegen de best mogelijke huurprijs en met 100% betaalgarantie!